КПР надви Фулъм, Вила посрами Ливърпул на Анфийлд (видео)


И. Ангелов

Отборът на Куинс Парк Рейнджърс изглежда започва да чувства ефекта на Хари Реднап, след като тима постигна победа у дома си с 2:1 срещу Фулъм днес в пореден кръг от Висшата лига на Англия. Междувременно на "Анфийлд" Ливърпул бе победен с 3:1 от Астън Вила, където прекрасно се представи Бентеке.

За КПР се прояви Адел Таарабт днес. Мароканецът първо вкара в 52-ата минута след соло акция, а след това добави нов гол в 69-ата след нов невероятен дрибъл. Той прокара топката между краката на Хангеланд, след което грациозно завъртя топката в левия ъгъл на вратата. В 88-ата минута Младен Петрич успя да върне попадение за своите.

Междувременно на "Анфийлд" Бентеке вкара в 29-ата минута. Този гол бе против случващото се на терена. В 40-ата минута нападателят асистира за попадението на Вайман, като двамата направиха страхотна атака с размяна на пасове.

В 51-ата минута отново Бентеке вкара за 3:0. Той успя да премине през Алън и Шкъртел преди да завърши атаката си. Стивън Джерард върна едно попадение в самия край на срещата, като това стана след добра акция на Джонсън по фланга.

12.   Ливърпул




22
13.   Фулъм




20
14.   Астън Вила




18
15.   Нюкасъл




17
16.   Съндърланд




16

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



206