Юнайтед и Интер губят битката за Моура?


Н. Гавазов

Интер и Манчестър Юнайтед са на път да загубят битката за Лукас Моура след като Пари Сен Жермен се включи в състезанието за подписа на 19-годишния талантлив бразилец. Както е известно, играчът на Сао Пауло отдавна е трансферна цел на „червените дяволи" и „нерадзурите". Според последните информации, италианците са дали срок до 16 август на южноамериканския клуб да реши какво ще прави със своя играч, след което ще се търсят други алтернативи.

Юнайтед пък от своя страна отказва да даде исканата от бразилците сума и въпреки, че през уикенда английските медии съобщиха, че Лукас ще премине медицински прегледи в базата на вицешампионите, по-късно стана ясно, че това не отговаря на истината.

Днес в медийното пространство пък се появи слуха, че в битката за подписа на Моура се намесва ПСЖ. След като по-рано французите си осигуриха услугите на Златан Ибрахимович, Езекиел Лавеци и Тиаго Силва, сега парижани, подкрепени от арабските шейхове са насочили своето внимание към талантливия бразилец. Твърди се, че ПСЖ е сложил на масата 45 милиона евро за младия нападател, който обаче ще пристигне на „Парк де Пренс" през януари, поради ограничение на местата за играчи извън ЕС.

 

109