Суарес напуска Ливърпул, ако Далглиш бъде уволнен


Н. Гавазов

Бъдещето на Луис Суарес в Ливърпул е поставено под огромна заплаха заради опасността от уволнение на мениджъра на отбора Кени Далглиш, съобщава новината Daily Star. Според изданието, брилянтният, но своенравен нападател сериозно е започнал да се притеснява за все по-несигурната позиция на своя наставник.

Ако 61-годишният Далглиш е все още на кормилото през следващия сезон, Суарес ще остане, твърди медията. Уругваецът е огромен фен на своя мениджър, който лоялно го подкрепи по време на скандала с Патрис Евра.

Но, ако Кени бъде уволнен, което става все по-реално, уругваецът ще поиска да бъде да напусне Ливърпул и да продължи кариерата си в друго първенство, където няколко топ отбора са готови да му предложат убежище.

Един от тези тимове е френският ПСЖ, който още през януари прояви интерес към нападателя. Но Карло Анчелоти ще трябва да се пребори и с конкуренцията на Милан, Интер и Рома.

Всъщност, шансът дали французите ще се охарчат с 30 милиона за Суарес изцяло зависи от това, дали Далглиш ще запази работата си.

 

86