Предлагат Тевес на Барселона


Н. Гавазов

Преди няколко дни Барселона е отхвърлил оферта от агента на Карлос Тевес, съобщава новината Daily Sport. Както е известно, лошите взаимоотношения между аржентинския футболист и неговия мениджър доведоха до там около бившият футболист на Манчестър Юнайтед да се разрази истинска сага, в която бяха намесени имената на клубове като Интер, Милан и ПСЖ.

Най-голям интерес към Тевес проявиха „росонерите", но в последния момент не се стигна до сделка, а преговорите с ПСЖ бяха прекратени поради настояване на играча.

В същото време, агентът на Карлито продължава да търси други клубове, предлагайки им услугите на своя клиент, чиято оставане в Манчестър Сити би означавало на практика край на кариерата на играча. Изненадващо, Кия Джурабчиян е отправил запитване и до Барселона, надявайки се, че каталунците са в търсене на нападател, който би могъл да компенсира отсъствието на Давид Вия. Отговорът на шампиона на Испания е бил отрицателен, което според Daily Sport прави бъдещето на Тевес още по-несигурно.

 

76