ПСЖ все още е вариант за Тевес


Н. Гавазов

Агентът на Карлос Тевес Кия Джурабчиян не изключи възможността неговият клиент да се присъедини към ПСЖ през лятото. Както е известно, в четвъртък в медийното пространство се появиха цитати, които бяха приписани на изказвания на аржентинеца в личната му страница в Twitter и в тях нападателя на Манчестър Сити отхвърли възможността да се присъедини към клуба от Лига 1 или Интер.

Днес обаче, Джурабчиян опроверга тази информация, заявявайки че става дума за фалшив профил и подчерта, че ПСЖ и Интер си остават възможни дестинации за неговия клиент и след крайния срок във вторник. Представителят на Тевес смята, че преминаването на клиента му във френския клуб все още има шанс да се материализира през този месец.

„Ако Карлос не напусне Манчестър Сити през тази зима, той не изключва възможността да се присъедини към ПСЖ през лятото", заяви Джурабчиян за L'Equipe.

„Карлос вярва в проекта на ПСЖ. Вие знаете, че той вече разговаря с Карло Анчелоти, един от най-добрите треньори в света. Той разговаря и с Леонардо. Париж наистина е възможност пред нас", каза още агентът.

„Написаното в Twitter бе направено от фалшив профил. Карлос няма никакъв проблем с Лига 1. В Англия, Аржентина и Бразилия спечели всичко. Сега той се нуждае от ново предизвикателство", завършва Джурабчиян.

 

84