Фърги: Унижиха ни. Ще отговорим подобаващо!


И. Ангелов

Сър Алекс Фъргюсън разбираемо не бе доволен от погрома, нанесен от Манчестър Сити на "Олд Трафорд" днес, след като домакините бяха прегазени от опонентите в светлосин цвят. Разбира се в началото на второто полувреме Джони Евънс лекомислено си изкара червен картон, но това не може да оправдае лошите решения на защитата днес.

След мача Сър Алекс заяви: "Няма да повярваш на този резултат, ако си гледал само първите 30 минути от мача. Изгонването бе нашият убиец. От там нататък ни чакаше дълъг път. Това е лоша загуба. Повече щети ще ни нанесе унижението от загубата, отколкото самата тя. Без съмнение ние ще отговорим."

"Ние продължихме да атакуваме след 1:4, вместо да се върнем и да поемем загубата. Трябваше да се браним. Накрая беше луд футбол. След 4-ото попадение щеше да е по-добре да запазим гордостта си, да не се хвърляме напред, Рио и Евра трябваше да разберат това."

"Това е лош ден в офиса. Най-лошият всъщност. Но в природата на тима е да се връща от такива ситуации. Головата ни разлика пострада много днес, можеше дори да вкарат още - толкова бяхме отворени. До януари ще сме добре, играхме срещу топ отборите вече и това ще окаже своя ефект. Втората част на сезона е и по-важната."

"Ще реагираме, това е перфектен резултат за ответна реакция. Днес имаше много срам. Чувствам се разочарован, това е най-лошата ми загуба. Така че за мен също е предизвикателство."

103