Сър Алекс има планове за контузеното трио


И. Ангелов

Сър Алекс Фъргюсън разкри, че може да даде няколко мача за резервите на Хавиер Ернандес, заедно с Антонио Валенсия и Дарън Флетчър. В ексклузивно интервю за MUTV босът призна, че очаква тези мачове да повишат нивото на футболистите. След загуба на резервите 2:1 от Арсенал, Уорън Джойс и неговите момчета ще гостуват на Суонси.

Сър Алекс каза: "Флетч се нуждае от още един мач за резервите. Може би мач или два. Той се справя добре в тренировките, върна си физиката и започва да качва килограми. Добре игра в понеделник. Нямаше много влизания в мача, но мисля, че на тренировки го виждам добре. Не е далеч от формата си."

"Той преживя ужасни моменти с този вирус, въпреки че бе на пейката на финала на "Уембли". Мисля, че тогава не беше на 100 процента, но той заслужаваше да е там и понякога с такива резерви може да спечелиш."

Ернандес и Валенсия работят здраво за своето завръщане в титулярния състав, след контузии. Мексиканецът получи сътресение, а Валенсия травма в глезена в мач за Еквадор:

"Може би ще дадем мач на Чича за резервите. Той тренира пълноценно и трябва да видим как се чувства след седмица. Добре се справя и до 2 седмици ще се завърне. С Валенсия, искахме да го пуснем в понеделник, но се реши, че му трябват още няколко дни. Той тренира много, много добре и вероятно ще играе в четвъртък."

142