Манчини този път похвали Балотели


Н. Гавазов

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини похвали нападателят на отбора Марио Балотели, който отбеляза първия гол във вратата на Интер в снощния двубой между двата тима. Както е известно, миналата седмица италианският национал разяри мениджъра и съотборниците си, след като в 29-та минута на двубоя срещу Лос Анжелис Галакси пропиля златна възможност за своя тим - оставайки сам срещу американския страж, вместо да стреля към вратата или да подаде на намиращия се наблизо Един Джеко, Балотели с поредния си циркаджийски номер изпрати топката в аут.

След снощния двубой обаче, в който „гражданите" победиха „нерадзурите" с 3:0, Балотели се представи отлично и напълно заслужено бе похвален от своя наставник.

„Марио игра много добре. Той винаги може да играе по този начин - има класа, техника, той си има всичко. Разполагам с много силни нападатели и Марио е един от тях, но тази победа не е само негова заслуга, а тя е важна за всички играчи, защото ни очаква наистина тежък сезон", цитира Sky Sports думите на Манчини.

Наставникът на „гражданите" даде своя коментар и за Серхио Агуеро, който според него ще бъде включен в групата за следващият мач на отбора.

„Тази седмица Серхио ще се възстановява, а в събота сяда на резервната скамейка", допълва италианският специалист.

 

83