Челси и Ливърпул няма да се победят


И. Ангелов

Челси - Ливърпул
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 04.04.2023 г.
Час: 22:00 ч.

В неделя Греъм Потър бе уволнен от поста на мениджър на Челси след загубата с 2:0 от Астън Вила, която остави "сините" на 11-то място във Висшата лига. Играчите на клуба разбраха за раздялата с треньора от социалните медии, а времето на уволнението е странно с оглед дългата почивка за национални срещи преди последния мач.

Ливърпул не се представя много по-добре от домакина си след като последно получи 4 гола от Манчестър Сити, който дори не използва топ-стрелеца си Ерлинг Холанд. Поредните загуби на гости върнаха тима на земята след първоначалната увереност и твърдения, че "червените" са се върнали след успеха със 7 гола над Манчестър Юнайтед.

В двата състава има и здравословни проблеми. При домакините с контузии са Обамеянг, Менди, Силва, Азпиликуета и Броха. Фофана и Стърлинг са поставени под въпрос. Нголо Канте може да стартира мач за първи път от август месец.

Юрген Клоп не може да разчита на Тиаго, Рамзи, Байчетич, Кейта и Диаз, който приближава завръщане след като тренира напоследък след дългото отсъствие.

Челси направи 5 поредни равенства с Ливърпул във всички турнири, като в тези срещи тимовете бяха равни и на полувремето и в края на мачовете. В последните 3 мача отборите не си вкараха.

Прогноза: Челси - Ливърпул 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <

Стартови състави

Ливърпул (Юрген Клоп)
 
Алисон
   
Конате
Дайк
Арнолд
Робертсън
Милнър
Фабиньо
Хендерсън
Салах
Жота
Нунез
Феликс
Хаверц
Чилуел
Ковачич
Енцо
Канте
Джеймс
Бадиашиле
Кулибали
Фофана
   
Кепа
 
Челси ()

Прогноза: Челси - Ливърпул 1:1

429