Челси ще надвие несигурните вълци


И. Ангелов

Челси - Уулвърхемптън Уондърърс
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 08.10.2022 г.
Час: 17:00 ч.

Челси продължава да показва подобрение при Греъм Потър и след 3:0 над Милан през седмицата в Шампионска лига. Сега изпитанието ще е добро след като тимът на "сините" няма победа над Уулвс у дома в 3 поредни мача.

"Вълците" са в тежко положение след загубата с 2:0 от Уест Хем през уикенда. В момента тимът е на 18-ата позиция и в 8-те кръга до тук вкара само 3 гола. Контузените и наказаните са прекалено много, и последната загуба коства работата на Бруно Лаге начело.

Само Уесли Фофана е с травма при домакините, докато Канте е поставен под въпрос. Срещу Милан на врата видяхме Кепа Арисабалага, който може да спечели мястото вместо Едоард Менди при новия наставник. 

При Уулвс наказани са Колинс и Невеш, а с контузии са Каладжич, Хименез, Чикиньо и Нето. Остава да видим кой ще води тима и каква ще е подредбата на отбора в този кръг, като е възможно да видим бившият стрелец на Челси Диего Коста в нападение.

Челси има 3 поредни равенства с Уулвс. "Вълците" не вкараха в 5 от последните 7 мача. Те нямат победа в 14 от последните 15 кръга. Челси не загуби 7 поред у дома и ще е изненада ако не спечели срещата.

Прогноза: Челси - Уулвърхемптън Уондърърс 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <

Стартови състави

Уулвс ()
 
Са
   
Тоти
Килман
Семедо
Джони
Нунеш
Траоре
Мутиньо
Гуедеш
Коста
Поденс
Маунт
Обамеянг
Стърлинг
Кукурела
Ковачич
Жоржиньо
Джеймс
Кулибали
Силва
Чалоба
   
Кепа
 
Челси (Греъм Потър)

Прогноза: Челси - Уулвс 3:0

534