Тевес може да напусне Сити


И. Ангелов

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини призна, че Карлос Тевес може да напусне клуба през лятото, независимо дали Сити ще играе в евротурнирите или не. За бъдещето на аржентинеца се спекулира още откакто подаде молба за напускане, въпреки че я оттегли седмица по-късно. Манчини не вярва, че силния сезон на тима е достатъчна причина за Тевес да остане. 

Пред Дейли Мирър той каза: "Трябва да говорим с Карлос за оставането му, но има време за това, сега се концентрираме над ФА Къп и Топ 4 в Премиершип. Не знаем дали оставането му зависи от място в Шампионска лига. За клуба е важно да спечелим ФА Къп и да сме в четворката. Ако Тевес се върне на 100% , той ще играе във финала и ще е капитан. Но мястото му не е гарантирано, ако не е готов. Мислим за финала, но не трябва да забравяме, че има още важни мачове в лигата. Може да си създадем проблем ако Карлос играе, но не е напълно излекуван."

Манчини сподели и плановете за бъдещето си, като той иска да остане на "Ийстландс": "Абсолютно. Ако зависеше от мен щях да остана. Положих много труд тук. Ще съм разочарован ако просто я подам на някой друг. Надявам се от сега нататък да ми е по-лесно." 

180