Бруно: Феновете липсват


И. Ангелов

Талисманът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш призна, че опитва да празнува всеки негов гол сякаш има привърженици на терените въпреки опразнените стадиони от Висшата лига. Откакто пристигна португалецът е играл пред публика само 4 пъти за Юнайтед поради пандемията от коронавирус, заради която бяха наложени ограничения.

"Когато вкараш ти искаш да празнуваш. Някои играчи когато вкарат нямат това чувство в себе си. Това е защото няма никой там и ние трябва да си измислим начин да празнуваме и да направим атмосферата весела когато вкараме, сякаш феновете са там.

"Едно от нещата, които ми казаха феновете когато затвориха стадионите беше, че когато вкараме трябва да празнуваме сякаш те са там с нас. Аз опитвам да правя това, но понякога е трудно защото нямаш настроение или може би просто не го чувстваш, но аз опитвам защото дори да са вкъщи, аз се радвам и съм щастлив за феновете.

"Малко съм разочарован защото, както съм казвал преди, идвайки във Висшата лига и Манчестър Юнайтед, атмосферата в деня на мача я няма, аз не я изживявам. Чувствам подкрепата на феновете по социалните медии и понякога когато се срещнем, например в супермаркета. Разменяме няколко думи, но не можем да бъдем по-близки от това. 

"Наистина е различно когато имаш подкрепа, която идва от трибуните. Щеше да е много по-добре."

105