Кейн към Ливърпул: Имаме достатъчно за титлата


И. Ангелов

Звездата на Тотнъм Хари Кейн сподели мнението си, че не вижда причина Тотнъм да не се бори за титлата във Висшата лига през сезон 2020-21 г. Ако днес тимът надвие Уест Бромич Албиън това ще покачи шпорите над сегашните лидери Саутхемптън и Ливърпул временно, като по-късно мърсисайдци играят с Ман Сити.

"Когато погледнете качеството в състава, определено бихте казали, че имаме достатъчно да спечелим титла. Но аз бих казал, че бяхме близо последните 4, 5 години, просто не пристъпихме линията. Не е просто да имаш добър състав и да спечелиш няколко мача, за да спечелиш титлата. 

"Аз мисля, че това няма да е сезон, в който един отбор ще доминира над всички, както Ливърпул миналата година. Ще има възможности за другите отбори да се покачат в таблицата. Трябва да сме сигурни, че не се превъзнасяме, също. Знаем, че играем добре и последните два мача бяха добри за самочувствието. Ние работихме за резултата и взехме грозни победи. Това ще ни е нужно.

"Загубихме и някои точки от печеливши позиции. За сега сме добре, обаче. Ако спечелим през уикенда ще сме на върха в класирането преди националната пауза. Щяхме да приемем това ако ни го бяха предложили преди сезона да започне. 

"Страхотно е да имаме хора като Гарет Бейл и Джо Харт, които са печелили най-големите трофеи по света. Добри са за съблекалнята, състава и на терена. Това е бонус да имаш такива лидери. Те могат да ни помогнат да стигнем до края. Имаме много опит в състава и си говорим за нещата. Имаме мениджър, който прави същото. Има дълъг път до края, но сме уверени".

122