Магуайър предупреди Лестър Сити


И. Ангелов

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър отправи предупреждение към бившия си отбор Лестър Сити, че "червените дяволи" няма да търсят равенството в днешния последен кръг от Висшата лига на "Кинг Пауър Стейдиъм". Третата и четвъртата позиция в класирането могат да бъдат разместени след като в този кръг се срещат Лестър и Юнайтед, и Челси среща Уулвс.

"Ние не отиваме в Лестър за да играем за равен, това е сигурно. Отиваме в срещата с желание за победа. Искаме да вземем трите точки, ще подходим както при всеки друг двубой. 

"Може би ако сме равни в последните няколко минути, тогава ще мислим малко по-различно, но със сигурност ще навлезем в срещата с желанието за трите точки. В момента сме трети в лигата и тук искаме да останем до края на неделния ден.

"В началото на сезона искахме да завършим в топ 4. Много хора около Коледа не мислеха, че ще го постигнем, но ние се поставихме в страхотна позиция в момента и това е важен двубой. Много е важно да играеш в Шампионска лига. Аз се присъединих към този клуб за да печеля най-големите трофеи и Шампионска лига е сред най-големите. Като клуб и като играчи, ние искаме да сме в Шампионска лига, така че това е наистина важно.

"Да чукна на дърво, дано успея да играя в неделя и ако го направя ще съм изиграл всяка минута от Висшата лига този сезон. Това е нещо, от което се гордея. Аз се грижа за себе си за да мога да играя във всеки мач. Важно е за топ защитниците да играят всеки мач. Аз го направих веднъж преди в кариерата си, в първия сезон с Лестър, където изиграх всяка минута от всеки мач. Това беше хубаво, че останах без контузии и не бях наказван през сезона."

Юнайтед в момента се намира на трето място с по-добра голова разлика с Челси, докато Лестър е пети.

93