Лампард: Пулисич е като Салах, Мане или Стърлинг


И. Ангелов

Мениджърът на Челси Франк Лампард отново потвърди оценката си за нападателя Кристиан Пулисич, като този път го сравни със звездите на Ливърпул Мохамед Салах и Садио Мане, както и Рахим Стърлинг от Манчестър Сити. Американецът е най-добрият реализатор във Висшата лига на възраст до 21 години, и Лампард каза:

"Аз мисля, че той може да бъде много голям играч. Защото той проби толкова млад в Германия и премина при нас. Така очакванията се повишиха към него, но хората трябва да вземат възрастта му предвид. В неговото качество няма съмнения и то се вижда. Той много иска да работи и да се развива. В момента е много гладен заради травмата си. И ако той иска да се учи, а той иска, в тренировките и в срещите той трябва да гледа играчите около себе си, които се изстреляха - както Рахим Стърлинг, Садио Мане и Мо Салах, който в момента вкарват тонове голове.

"Важно е той да разбере каква работа има да върши, защото той има таланта да го направи. Той просто трябва да опита да достигне това ниво и аз се радвам да го имам в момента. Той работи здраво и поставя летвата много високо."

128