Зеедорф: Азар може да играе във всеки отбор


И. Ангелов

Бившият полузащитник на Реал Мадрид Кларънс Зеедорф обяви, че според него Еден Азар от Челси има качествата да играе във всеки един отбор в света. Белгиецът се спряга като един от футболистите, с които "белия балет" може да замени напусналия в посока Ювентус Кристиано Роналдо. 27-годишният Азар също намекна, че би искал да напусне Челси. Пред Sky Sports Зеедорф заяви:

"Мадрид винаги опитва да привлече най-добрите играчи и аз съм сигурен, че те ще продължат да правят това. Азар ще е добра покупка за всеки отбор, той е един от най-добрите в света.

"Неговата изобретателност е фантастична. Той изигра страхотно Световно, също. Аз нямам търпение да видя дали ще напусне Челси и къде ще отиде. 

"За Реал Мадрид, както и в други отбори, от време на време се правят големи промени. Това е един от тези моменти, но те са свикнали с това и ще останат конкурентни. Аз не зная колко ще липсва Роналдо, ще видим. Беше изумителен тези 9 години там и сега нещата продължават. Време е да се преустрои отбора с наличния материал."

377