Тери: Челси няма нужда от Мбапе


И. Ангелов

Бившият капитан на Челси Джон Тери сподели мнението си, че "сините" нямат потребност от нови нападатели насред слуховете, че Антонио Конте преследва Килиан Мбапе и Тимеуе Бакайоко. Защитникът на Астън Вила смята, че качеството в отбора и в момента е достатъчно за да е конкурентен тима на всички фронтове:

"Когато аз получих шанс за първия отбор на Челси ми дадоха 5 или 6 мача да натрупам увереност, но вероятно и тогава не бях готов. Но ми бяха дадени много възможности в клуба, от привържениците също. Те искаха местен талант да се издигне от академията.

"Имаме много играчи от Челси, които са готови. Монако има само двама и всички говорят колко са добри - вярвайте ми, има по-добри играчи в Челси. Нашите момчета са достатъчно добри, те трябва да получат шанс. Или това или ще са принудени да отидат под наем. Това, което правят някои от тях обаче е да достигнат до някаква зона на комфорт в отбор като Челси, Сити или Арсенал и да си кажат: 'Щастлив съм'.

"Целта ми е един ден да съм мениджър на Челси. Аз и Лампс сме имали такива разговори. Дали мечтая прекалено? Не мисля, че е възможно да имаш прекалено големи мечти. Винаги се старая да съм най-добър и това ще се отнася до мениджърството."

223