Бутрагеньо: Решенията не бяха в наша полза


Н. Гавазов

Бутрагеньо: Решенията не бяха в наша полза

Директорът на Реал Мадрид Емилио Бутрагеньо заяви, че е недоволен от съдийството в мача със Севиля (2: 2).

Реферът с помощта на VAR през второто полувреме отмени дузпа в полза на Реал Мадрид и присъди 11-метров наказателен удар срещу "бланкосите" за това, че защитникът Едер Милитао игра с ръка преди началото на атаката.

"Вече имахме подобни ситуации и за съжаление днес решението отново беше взето не в наша полза. Това определено бе важно решение, имам предвид наказателен удар към нашата врата, а не към вратата на Севиля. Това решение имаше силно влияние и до известна степен поражда несигурност. Имаше много подобни моменти, на теория в наша полза, но решенията бяха различни. Това малко ни притеснява. Но съдията се обърна към VAR и взе решение.

Очевидно Милитао не видя нито топката, нито съперника. Топката щеше да бъде изчистена, това не бе възможност за гол. Това е много важно решение, което може да повлияе на резултата от първенството. Следователно, когато виждаме това на фона на подобни моменти, които биха могли да бъдат в наша полза, ние просто сме изненадани. Нямаме късмет", заяви Бутрагеньо.

  Сподели
187