Магуайър: Бяхме наивни в края


Н. Гавазов

Магуайър: Бяхме наивни в края

Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър коментира поражението от Фулъм (1:2) в мача от 26-ия кръг на английската Висша лига.

"Като цяло, въз основа на играта, не направихме достатъчно през първите около 60 минути, не започнахме добре мача. Първото полувреме бе доста равностойно, но когато не играеш най-добре, трябва да правиш основните неща както трябва. Стрелбата към вратата е част от него. Знаехме, че те ще бъдат заплаха за нас от тези зони и те отбелязаха в началото на второто полувреме, както си мислехме, така че сме разочаровани в това отношение.

Мисля, че реакцията ни беше брилянтна, особено в последните 30 минути, а когато изравнихме, вероятно само един отбор щеше да спечели. Може би бяхме наивни накрая, хвърлихме твърде много сили напред и пропуснахме контраатаката. Ние сме в добра форма и подходихме към мача с увереност“, заяви Магуайър.

След тази победа Фулъм спечели 32 точки. "Котиджърсите" са на 12-о място във временното класиране на Висшата лига. Манчестър Юнайтед е на шесто място с 44 точки.

  Сподели
164