Солскяер: Искам Юнайтед да играе с Ливърпул по-добре, отколкото с ПСЖ


Н. Гавазов

Солскяер: Искам Юнайтед да играе с Ливърпул по-добре, отколкото с ПСЖ

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле-Гунар Солскяер сподели очакванията си от домакинския мач с Ливърпул от 27-ия кръг на английската Висша лига.

"Това е важна среща за двата отбора. Искаме да влезем в топ 4 на шампионата. Разбираме колко важно е за Юнайтед, за феновете, за целия клуб противопоставянето с Ливърпул. Очакваме предизвикателство.

Нашата цел е да изградим отбор,  достоен за историята на Манчестър Юнайтед. Това може да бъде нова стъпка, ако успеем  да победим Ливърпул на наш терен. Страхотно е, че постигнахме победи в гостуванията  с Тотнъм, Арсенал и Челси, но трябва да се докажем и у дома си.

Знаем, че ни чакаме трудна среща. Ливърпул показва невероятен футбол този сезон. Но отборът на Юрген Клоп знае, че играта на "Олд Трафорд"  никога не е лесна.

Искам Юнайтед  да играе по-добре, отколкото с ПСЖ.  Това е нашата цел. Това е важен двубой  с опонент от най- високо ниво. Трябва да разчитаме на опита от мача с ПСЖ и да останем в играта през цялото време", заяви Солскяер.

Мачът Манчестър Юнайтед - Ливърпул ще се проведе на стадион "Олд Трафорд" в Манчестър на 24 февруари. Началото на срещата - в 16.05 ч. българско време.

  Сподели
403