ВИДЕО

РЕЗУЛТАТИ НА ЖИВО
СЕТ+1:

НОВИНИ

ЧАТ

Жоро.

Гавазов,има ли нещо общо многото голове във вратата на цска/Ловеч/ с изплащането на дълговете ?

Жоро

Червените педераси от 24ч. определят ловешкото отборче като "много ощетено" че ще иг- рае на слънце,а нищо не споме-нават КАК си уредиха смяната на домакинството.Все сме виждали НАГЛОСТ/ТИПИЧНА за всичките цска-та/ ,но като тази не си спомням..

Жоро.

Има ли по-тъп човек от Бойко ? Колко години НЕ може да научи английски ?

Жоро.

цска НИКОГА не губят БЕЗПРИЧИННО! Ловешкото цска -СЪЩО !!!

Жоро.

Гавазов,сериозно ли мислиш,че на Реал ако им трябваха точки в мача с Барса и ако не им предс- тоеше много по-важен мач за ШЛ резултата щеше да е 4:0 ???

Жоро.

Де Йонг е пропуснал да отбележи , че Барса е "най", но само в пределите на град Барселона.

Жоро

Др.Гавазов,пожелавам Ви един- ствената радост за Вашата чер- вено-барселонска душица да бъде НЕидването на Мбапе в Ре-ал за дълги години напред.Ще Ви напомня че Реал са за 14 път най-силни. Вторият след тях е със само със 7титли и НЕ е Бар-са

Жоро.

ПП И тази нация/руската/ имала по- страшни ядрени ракети от американската,която преди 40г/ изпрати космонавти на Луната, която донася марсианска почва и много други космически успеха за които руснака не е и помис- лял и изостава все повече !

Жоро.

ТЪПУНГЕРИ от 24ч.,сериозно ли мислите че бойните ядрени ракети нямат нищо общо с кос- монавтиката?Руснака 60 г. НЕ може да изпрати хора на Луната и "космонавтите" му се завръщат на Земята в нещо като консерв- на кутия,падаща с парашут .ПП

Жоро.

Д-рю Рогозин,или сте изключите- лно Тъп,или мъртво пиян,гово- рейки за ракети.В момента ако една ракета се отдели от Земята след няколко минути хиляди подобни ще полетят към Русия. Ще има и съответен отговор,а това означава КРАЙ на ВСИЧКО.

Жоро.

Русия днес:един главорез,изрод на високи подметки,невиждан фашист,страхлив плъх,криещ се от всичко и от всички И 159999999 РОБИ,УБИВАНИ И УБИВАЩИ БЕЗ ДА ЗНАЯТ И ДА ПИТАТ ЗАЩО. Преди 1000 г. ро- бите са имали повече права.

Жоро-

Мача Ливърпул-Реал ще се преиграе когато цска стане шампион на. Европа.

Жоро.

Не разбирам от какво се страху- ват руснаците,след като имат ТАКИВА "СВРЪХ" БЪРЗИ И СТРАШНИ ОРЪЖИЯ ?????? Как скоростта на последната ракета стана 9 пъти скоростта на звука, а преди 3 месеца БЕШЕ 6 пъти скор. на звука.ВЯРВАЙТЕ ТЪПУНГЕРИ!!!

Ж

ккк

Жоро.

Бербо кога ще обясни дали подпомага с пари брат си или и той участва активно в търговия- та с наркотици в македонския край ?

Жоро.

На Андрей Аспарухов един съвет от левскар:Посъветвай ги тия,ко- ито са под хореографията да се заинтересуват какво се е случило на 17ноември 1968 г. Едно от най-срамните петна от историята на чорбата.3 от 7гола са на великия му баща.

Жоро.

От 24ч. са възхитени от напредъка на армията на 160мил. Русия,притежаваща какви ли не "прехвалени" оръжия срещу почти беззащитната 40 мил. Украйна,а Кон.Конст. е готов да "дари" жена си на изрода Пу- ткин,само да му се набие с пре-даността си.

Жози Моу

Така нареченият "убиец на футбола" май вече има 5 от 5 на финали в ЕКТ. В МЮ и в Тотнъм нямаше много успехи, което показва че батюшката добре е респектирал звИздите на Челси. Наесен ще е яко с песен и чакаме мондиала в Катар, ако не го отменят...

Жоро.

От 24 ч. знаят ли че ПРЕХВАЛЕ-НИЯ Ставийски УБИ двама българи и се ИЗМЪКНА абсолю-тно безнаказано от родината на 24 часа. Какво им пука на тези журналисти,като не са техни близки убитите ???

Жоро.

"Плъха" от Кремала е явно НЕНОРМАЛЕН и е прежалил дъ-щерите и внуците си,но тия гъзолизници около него Лавров,Песков и т.н. ,и те ли са прежалили свойте деца и внуци или те не проумяват ЩО Е ТО ЯДРЕН ЗАРЯД? От него НЯМА СПАСЕНИЕ другари !!!!

Жоро

Медведев дали ИЗТРЕЗНЯВА ПОНЯКОГА ? Трудно е за вярване.

Аз

Лекувай се,може да ти помогнат в Курило или в Наречен!

Гошо

Жоро, има и друг вариант, или техните оръжия са по-страшни,но информация за тях в 24 часа явно нямат.

Жоро.

Във всеки брой на червения24 часа ни се изнася упорито информация за все по-страшни руски оръжия.Обаче и амери- канците и цивилна Европа продължават да помагат на Ук- райна.А това означава,че руски- те оръжия НЕ са чак толкова ст-рашни .

Жоро.

Омръзнах на тъпунгери като теб защото вероятно си колега на бабичките с техните твърдения за ХИЛЯДИТЕ био-химични лабораторий в Украйна или и ти им вярваш? Все съм слушал ПРОСТОТИЙ,ама като тая не съм чувал.От такива ПРОСТИ И ТЪПИ хора сме на тоя хал

Аз

Жоро,омръзна на всички!

пак Жоро

ПП. Та така стоят нещата НБ.Знам,че трудно ще повярваш с тъпия си мозък,но все пак като развяваш днес червения байрак е добре да знаеш фактите,за- щото ПУТИНИЗМА Е МНОГО, МНОГО ПО-СТРАШЕН ОТ ХИТЛИРИЗМА .

пак Жоро.

ПП.Та НБ,ти мачкаше плочките и вярваше във величието на Русия,която била победила Германия.КРАТКО И ЯСНО но изобщо НЕ Е ВЯРНО.Защото ако не бяха англичаните и амери- канците великата Русия щеше да стигне бързо до Япония,но на ЗАДЕН ХОД.

😀 😕 😛 😮 😉 😆 😎 👍 💯
CAPTCHA

АНКЕТА

Кой ще похарчи най-много пари за играчи през лятото?

виж резултати

В КАДЪР

Карлос Валдерама в Йерусалим. Годината е 1989-та.