Ювентус: Добре, че Бербатов не дойде тук


Н. Гавазов

Ювентус: Добре, че Бербатов не дойде тук

Изпълнителният директор на Ювентус Бепе Марота разкри, че Никлас Бендтнер ще премине задължителните медицински изследвания в петък след което ще подпише с италианския шампион. В същото време футболният бос не спести критиките си към българина Димитър Бербатов, чиито пропаднал трансфер в торинския гранд се превърна в една от най-големите сапунени опери на това лято.

„Бенднтер вече в Италия, и ще премине медицинските тестове утре. Но докато не подпишем документите, няма да кажа, че играчът е наш. Видяхте какво стана вчера", заяви Марота пред Sky Sport Italia, имайки предвид историята с Бербатов.

„Потвърждавам за пореден път, че ние се свързахме с Манчестър Юнайтед и играча, след като бяхме информирани, че Бербатов е отхвърлил предложението на Фиорентина. Може би той е бил забравил да им каже за това", каза Марота.

„Бербатов със сигурност не направи добро впечатление на никого и не бе професионално неговото поведение. Така че сме съгласни с Фиорентина, че е добре, че не дойде тук", сподели още изпълнителният директор на Ювентус.

Босът коментира и жребия в Шампионската лига, който изправи Ювентус срещу Челси, Шахтьор Донецк и датския Нордсиеланд.

„Дали сме доволни от жребия? Ние преди всичко сме щастливи да се завърнем в Шампионската лига, на ниво, което отговаря на престижа на клуба", завършва Марота.

 

  Сподели
150