Кечист призова Кристиано Роналдо за мач на голям турнир


В. Мухарски

Все повече се засилват слуховете, че Кристиано Роналдо ще се появи в кеч шоу на WWE. Звездата на Ал-Насър е сред спряганите гости на турнира Crown Jewel, който ще се проведе в Саудитска арабия на 4 ноември, тази година.

Преди няколко дни излезе информация, че от ръководството на Световната федерация по кеч преговарят с Роналдо, който да е сред ВИП гостите. Естествено вече не спират слуховете и за евентуален сегмент с португалската футболна суперзвезда.

Доскорошният отборен шампион по двойки на WWE - Кевин Оуенс вече се изказа по темата. "На никого не му пука дали имаш плочки на корема и колко на брой са те! Слагай тениска, качи се на ринга и да видим какво можеш там!", закани се канадският кечист.

Ако това стане, Кристиано Роналдо няма да е първият спортист, имал участие на турнир в WWE. Едно от най-неочакваните появявания на ринга бяха тези на Майк Тайсън и години по-късно - на Флойд Мейуедър (последният дори участва на мач на най-големия турнир "Кеч Мания"). Сред футболистите, най-голямо впечатление направи Уейн Рууни, който имаше малка роля в шоуто преди години, когато WWE забавляваха публиката в Англия.

296