Сити с победа при визитата си на Динамо Киев (видео)


F.

Манчестър Сити записа успех с 3:1 при визитата си на Динамо Киев в 1/8-финалната среща от Шампионската лига. Серхио Агуеро откри резултата след само 15 минути игра. Туре Яя свали центриране от корнер на Давид Силва и топката попадна в краката на Серхио Агуеро, който бе оставен непокрит в наказателното поле и с удар от десет метра разстреля Шовковский - 0:1.

Давид Силва удвои аванса на своя тим пет минути преди края. Стърлинг получи пас с пета от Серхи Агуеро, след което намери Давид Силва, който само от два-три метра пред празната врата направи резултата 0:2. В следващата атака Агуеро пропиля от чиста позиция и по този начин пропусна възможността да убие интригата.

Виталий Буялский намали в 59-ата за домакините, след хубав удар и с помощта на рикошет - 1:2. Интригата се запази до 89-ата минута, когато Туре Яя оформи крайния резултат. Бившият футболист на българския ЦСКА Жуниор Мораеш се появи в игра на полувремето, когато бразилецът замени тарана в тима на Ребров Лукаш Теодорчик. Все пак Мореш не успя да помогне на своя тим да стигне поне до точката.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



117