Келер: Победата ще ни направи по-уверени преди мача с Галатасарай


Н. Гавазов

Старши-треньорът на Шалке 04 Йенс Келер не скри радостта си от победата над Борусия Дортмунд в срещата между двата отбора в рамките на 25-я кръг на Бундеслигата. Както е известно, гилзенкирхенци спечелиха с 2:1 дербито с историческия си съперник и според наставника на „миньорите", този успех е много важен преди мача с Галатасарай в Шампионска лига.

„Играхме много добре през първата част и можехме да добавим един или два гола в сметката си. Показахме добър футбол. На полувремето напомних на момчетата, че все още имаме упорита работа да вършим и трябва да продължим по този начин. Тяхното попадение дойде малко по-рано от очакваното, но аз съм горд от това как играхме един за друг", заяви Келер.

„Успехът, който постигнахме идва в много важен момент и ще ни помогне да придобием още по-голяма увереност преди мача си с Галатасарай. Сега трябва да се концентрираме над двубоя си във вторник. Хунтелаар? Ще бъде извън терена за известно време, но за колко не знам", каза още наставникът на Шалке 04.

 

87