ПСЖ и Порто с победи в група А (видео)


В. Мухарски

Динамо Киев загуби у дома с 0:2 от ПСЖ в среща от група "А" на Шампионската лига. През първата част двата тима си размениха няколко добри положения. В 10-ата минута Алекс пропусна да се разпише за французите, след хубаво центриране на Нене. Малко по-късно се стигна до две ситуации за Гусев, като при едната последва добавка на Гармаш, който не успя да прати топката във вратата от отлична ситуация.

Малко преди почивката Лавеци пое топката от центъра, подаде на Ибрахимович, шведът му върна и аржентинецът реализира за 0:1. В 52-ата минута Матюиди наказа грешка на защитник на домакините и реализира за крайното 0:2. ПСЖ успя да се класира за директните елиминации на Шампионска лига.

В друга среща от същата група Порто победи Динамо Загреб с класическото 3:0. В 20-ата минута Лучо Гонсалес получи топката в наказателното поле и реализира за 1:0. В 67-ата минута Жоао Моутиньо вкарва за 2:0 след добро изпълнение на пряк свободен удар. Пет минути преди края прекрасен пас с пета на Хамес Родригес, като топката стигна до Варела, който оформи крайното 3:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



118