Раниери: Дойде време да взема реванш от Дешан


Н. Гавазов

Старши-треньорът на Интер Клаудио Раниери очаква интересен сблъсък с Олимпик Марсилия в срещите от осминафиналите на Шампионската лига и се надява да вземе реванш, съобщава Eurosport. Както е известно, през 2004 година италианският специалист, оглавявайки Челси, отстъпи в полуфиналите на най-престижния европейски клубен турнир на Монако, чийто треньор тогава бе Дидие Дешан, а „нерадзурите" в аналогичния стадии на Купата на УЕФА бяха елиминирани от Олимпик Марсилия.

„Това ще бъде едно интересно противопоставяне между Интер и Марсилия и в частност между мен и Дешан. Той се оказа по-силен от мен орез 2004 година, когато тренираше Монако, а аз бях начело на Челси. Сега дойде време да взема реванш", цитира Eurosport думите на Раниери.

Капитанът на Интер Хавиер Санети на свой ред отбеляза, че неговият отбор не е изправен пред приятна разходка с французите.

„Това ще бъдат тежки мачове и ние трябва да сме във форма за тях. Познавам се с Лучо Гонзалес - това е играч от голямо значение за Марсилия, а техният треньор Дешан е познавач на италианския футбол", смята 38-годишният аржентинец.

 

186