Сър Алекс се надява Рууни да играе срещу Бенфика


Н. Гавазов

Уейн Рууни трябва да започне мача срещу Бенфика от Шампионската лига, въпреки че днес не взе участие в тренировката на „червените дяволи" на базата в Карингтън. Както е известно, на заниманията присъстваха 24 играчи на рекордьора по титли в Англия, но журналистите забелязаха, че Рууни не бе един от тях. Това моментално породи спекулации, че нападателят е контузен и ще отпадне за мача с португалският гранд.

Очакваше се повече яснота по въпроса да бъде дадена утре, но мениджърът на Юнайтед Сър Алекс заяви, че Рууни трябва да се възстанови и разчита на своя играч.

„Уейн имаше известни болки след двубоя със Суонзи и просто го оставих да си почива. Утре той ще е готов да започне срещата. Смолинг не е включен в групата, въпреки че днес тренира, но за мача с Нюкасъл в събота трябва да се възстанови", заяви Сър Алекс за Magic 1152.

Групата на Юнайтед за утрешния мач: Де Хеа, Линдегаард, Рафаел, Фабио, Джоунс, Фърдинанд, Видич, Еванс, Евра, Нани, Валенсия, Гибсън, Андерсон, Карик, Флетчър, Парк, Гигс, Йънг, Рууни, Ернандес, Бербатов.

 

85