Бербатов ще води атаката на Юнайтед срещу Оцелул


Н. Гавазов

Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, който пропусна съботния двубой на „Анфийлд" срещу Ливърпул бе включен в групата за мача от третия кръг в група С на Шампионската лига срещу Оцелул и най-вероятно ще води атаката на "червените дяволи", съобщава Sky Sports. В същото време стана ясно, че Рио Фърдинанд няма да пътува за Румъния. Защитникът пропусна и пътуването до Португалия миналия месец, когато „червените дяволи" започнаха кампанията си срещу Бенфика.

Причината Рио да остане на Острова е най-вероятно с цел почивка преди градското дерби с Манчестър Сити през уикенда. Както е известно, Фърдинанд, който изигра по блестящ начин мача с Ливърпул, наскоро се възстанови от контузия и дори пропусна евроквалификацията на Англия с Черна гора.

Клевърли и Рафаел също няма да пътуват за Румъния, въпреки че миналата седмица се завърнаха към тренировки след претърпените по-рано контузии.

Ето и групата на Юнайтед за мача с Оцелул:

Де Хеа, Линдегаард, Амос, Еванс, Евра, Фабио, Джоунс, Смолинг, Видич, Андерсон, Карик, Флетчър, Гигс, Нани, Парк, Йънг, Валенсия, Бербатов, Диуф, Ернандес, Оуен, Рууни, Уелбек.

 

77