Индзаги: Не мислим за Юве, трябва да внимаваме за Йънг Бойс


Н. Гавазов

Старши треньорът на Интер  Симоне Индзаги, говори преди срещата на “нерадзурите" срещу Йънг Бойс от 3-тия кръг на основната схема на Шампионска лига.

"Със сигурност няма да мислим за мача с Ювентус, разсъждаваме от мача за мач. Знаем, че Йънг Бойс тази година имаха някои проблеми в началото, но в неделя отборът спечели срещу Люцерн. Те са физически тим, който печели трофеи от много години: трябва да бъдем внимателни.

Тревата? Тук сме, за да проведем тренировките, защото това е важна промяна. Различно се играе на синтетичен терен, за това и променихме навиците и графика си, за да бъдем повече време тук.

Мачът в Рим? Печелим на "Олимпико" от четири години. Миналата година спечелихме по различен начин, като вкарахме четири гола, но бяхме пострадали през първото полувреме. Играхме в трудни условия, момчетата показаха страхотно сърце. Ако смятаме, че на тези стадиони отиваме да побеждаваме с 3-4 гола, това не е възможно.

Барела ли е решението на отсъствието на Члханоглу и Аслани? Да. Доволен съм от представянето му в Рим. Той вече го бе направил в Лече миналата година, направи го в Удине.

Зомер? След като се сбогува с националния отбор, той остава с нас по време на международните паузи. Той е страхотен вратар, но е страхотен човек", заяви Индзаги.

67