Астън Вила ще спре Байерн Мюнхен


И. Ангелов

Астън Вила - Байерн Мюнхен 
Стадион: Вила Парк 
Дата: 02.10.2024 г. 
Час: 22:00 ч. 

Астън Вила навлиза дълбоко в дебрите на Шампионска лига когато посреща един от вечните участници и фаворити в лицето на Байерн Мюнхен. В подготовка за двубоя обаче тимът на Унай Емери не се представи в най-добра светлина в последното 2:2 с Ипсуич във Висшата лига. Емери успя да обърне резултата в своя полза и допусна в крайна сметка гол за равенството.

Байерн Мюнхен също не спечели през уикенда, като у дома взе само равенство от защитаващия се шампион Леверкузен. Преди две седмици баварците, както и техните домакини тук, стартираха с победа пътя в Шампионска лига

Известна равностойност виждаме и по отношение на здравето. При домакините Мати Кеш остава под въпрос, но контузени са още МакГин, Мингс и Камара. При гостите Хари Кейн е под въпрос след като получи травма в глезена в последния мач, а аут са Станисич, Боей и Ито. 

Срещата се очертава да бъде изключително любопитна, тъй като отборите могат да се сравнят още по еднаквата средна възраст от 27 г. за отбора, средно на брой удари за гол в ШЛ (2.5 срещу 2.6), а дори и по физически белези като среден ръст (184.2 срещу 183.3см). 

Прогноза: Астън Вила - Байерн Мюнхен 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <

Стартови състави

Байерн Мюнхен (Венсан Компани)
 
Нойер
   
Упамекано
Мин-Же
Герейро
Дейвис
Павлович
Кимих
Олисе
Мусиала
Гнабри
Мюлер
Уоткинс
Рамзи
Роджърс
Бейли
Тилеманс
Онана
Дин
Конса
Торес
Карлос
   
Мартинез
 
Астън Вила (Унай Емери)

Прогноза: Астън Вила - Байерн Мюнхен 1:1

28