Байерн ще сломи Динамо Загреб


Н. Атанасов

Байерн Мюнхен – Динамо Загреб
Стадион: "Алианц Арена“, Мюнхен
Дата: 17.09.2024 г.
Час: 22:00

Байерн Мюнхен сдаде трона в Германия и не успя да грабне 13-та поредна титла на страната. Баварците не спечелиха абсолютно нищо в хода на кампанията, като дори завършиха 3-ти в крайното класиране в Бундеслигата. Байерн реши бързо треньорската криза, като сега начело на отбора е Венсан Компани, който не се запомни с нищо по време на престоя си в Бърнли. С него новите са Олисе, Палиня и Ито.

Белгиецът започна силно новия сезон в Германия и до момента Байерн е безгрешен. През последното издание на надпреварата баварците стигнаха до полуфиналите, където бяха елиминирани от Реал Мадрид след дискусионно съдийство.

Сега е ясно, че Байерн ще прави нов опит в търсене но своята седма купа от Шампионската лига, като първите препятствия след този съперник са Астън Вила, Барселона, Бенфика, ПСЖ, Шахтьор Донецк, Фейенорд и Слован Братислава.

Станишич и Ито са аут.

Хърватският гранд Динамо Загреб се утвърди като редовен участник в Шампионската лига. "Плавите“ трябваше да играят квалификации, за да стигнат до основната схема на новия турнир, като на плейофите играчите на Сергей Якирович не се затрудниха с азерския ФК Карабах, който преди това беше размазал родния първенец Лудогорец.

В новия формат Динамо ще се срещне още с Монако, РБ Залцбург, Слован Братислава, Борусия Дортмунд, Селтик, Арсенал и Милан.

Прогноза: Байерн Мюнхен – Динамо Загреб 4:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <

Стартови състави

Динамо Загреб (Сергей Якирович)
 
Невистич
   
Ристовски
Теофил-Катерин
Мае
Пиер-Габриел
Адеми
Сучич
Кордоба
Батурина
Пяца
Петкович
Кейн
Гнабри
Мусиала
Олисе
Палиня
Павлович
Дейвис
Мин-жа
Упамекано
Кимих
   
Нойер
 
Байерн Мюнхен (Венсан Компани)

Прогноза: Байерн Мюнхен - Динамо Загреб 4:0

36