Жулио Сезар: Когато Пандев вкара, започнах да плача


Н. Гавазов

Емоционалният Жулио Сезар благодари на съотборниците си, че успяха да коригират грешката му при отбелязване на първия гол за Байерн Мюнхен. „Когато Горан Пандев вкара, аз започнах да плача", заяви стражът на „нерадзурите". Както е известно, на „Алианц Арена" в среща-реванш от осминафиналите на Шампионската лига Интер поведе в 4-та минута с гол на Самуел Ето'о, но малко по-късно домакините изравниха резултата след неумела намеса на вратаря на миланци.

15 минути преди края на полувремето баварците отбелязаха още един гол, с което поведоха в резултата, но през втората част европейските шампиони с голове на Снайдер в 63-та и Пандев в 87-та минута обърнаха нещата в своя полза и изхвърлиха от надпреварата отбора на Ван Гаал.

„Беше наистина един ужасен момент, когато допуснах гола. Веднага след попадението исках да напусна терена и да тръгна за Милано - пеша, на кон, на каквото и да е. Сякаш бях полят с кофа студена вода, но благодарение на моите съотборници успях да се възстановя. Без съмнение, моята грешка беше по-лоша отколкото в първия мач, но сега съм тук със моите съотборници да празнуваме победата. Когато Пандев вкара аз започнах да плача. Благодарих на Бог. Щях да бъда много разстроен, ако бяхме отпаднали, защото това щеше да стане заради моите грешки, но това ми помага да се изправя", заяви Сезар за Sky Italia.

 

118