Робъртсън предупреди Байерн, че Ливърпул ще бъде безпощаден


Н. Гавазов

Защитникът на Ливърпул Анди Робъртсън предупреди, че неговият отбор ще бъде "безмилостен" към Байерн Мюнхен в предстоящия мач между двата тима от Шампионската лига.

В сряда вечер Ливърпул  и Байерн  ще определят съдбата на един от билетите за четвъртфиналите на турнира, след като първата им среща на "Анфийлд" приключи без голове.

За да продължи борбата за европейския трофей е необходимо да се прекъсне неприятната серии на "червените" - те загубиха всичките си три гостувания в груповата фаза. Въпреки това, опитът от миналия сезон и победата в неделя с 4: 2 над Бърнли вдъхва увереност на Робъртсън.

"Срещу Бърнли всички ние свършихме страхотна работа, бързо реагирахме на техния гол и се бранехме, когато губехме  топката, извършвахме неточен пас или изпускахме положение.

Ние добре отговорихме  на предишния резултат и изглеждахме позитивно. Това ни трябваше. Продължихме да вървим напред и бяхме безмилостни, когато имахме моменти.

Миналият сезон играхме добре като гости  в Шампионската лига, създавахме проблеми на отборите и трябва да го направим отново.

В Мюнхен вероятно ще бъде друга играта, не толкова затворена, защото феновете им ще изискват от отбора си да атакува.

На първо място, трябва да се опитаме да ги задържим, а след това, надявам се, ще използваме шансовете си и ще продължим напред", заяви Робертсън.

220