Бенитес: Доволен съм от резултата


Н. Гавазов

Старши треньорът на Интер Рафа Бенитес заяви на пресконференция след мача от първия кръг на груповата фаза на Шампионската лига срещу Твенте, че е доволен от получения резултат в срещата. Както е известно, европейският шампион започна кампанията си по защита на титлата с равенство 2:2, като головете за „нерадзурите" отбелязаха Снайдер и Ето'о, а Милито си отбеляза автогол.

Това не е отличен резултат, но е достатъчно добър. Мисля, че отбора подобрява качеството си. Първото полувреме не бе леко, но и и ние можехме да играем по-добре. През втората част обаче заиграхме в нашия си стил и с топка или без - справихме се", заяви Бенитес пред телевизионния канал на клуба.

„Трябва да забравим трудностите през първата част на мача. Твенте са един атакуващ отбор, подложиха ни на натиск и имат 3-4 високи и атакуващи играчи и бе трудно да се справиш с тях. Милито? Доволен съм от работата му. Налагаше се да се връща и в отбрана, освен това си взаимодейства чудесно с останалите играчи в нападение. Пандев претърпя травма, която не е сериозма, но тепърва ще уточним състоянието му", завършва испанския специалист.

 

154