Тони Адамс вярва, че Кейн ще вкара срещу Сенегал


Н. Гавазов

Легендата на Арсенал Тони Адамс вярва, че капитанът на Англия Хари Кейн може да открие головата си сметка на Световното първенство в осминафиналите на турнира.

Кейн все още не е отбелязвал гол на първенството в Катар, въпреки че започна и в трите мача от груповата фаза на Англия.

Въпреки това Адамс вижда Сенегал като подходящ мач за нападателя на Тотнъм и вярва, че стандартите могат да бъдат ключът към победата на англичаните.

"Хари Кейн ще облизва устните си, мислейки за мача със Сенегал: "Алилуя! Тук ще вкарам първия си гол на Световното първенство".

Сигурен съм, че ще има много шансове в мача, особено след статични положения, защото след изучаване на съперника става ясно, че Сенегал е група от отделни много талантливи играчи, но не и отбор.

Ако Кейн и Хари Магуайър им създават проблеми при корнерите, те ще бъдат възнаградени.

Една трета от всички голове се вкарват след статични положения и това не се е променило през годините. Същото е и на Световното първенство, във Висшата лига или във Втора лига. Статичните полобения са толкова важни и ние сме добри в това", заяви Адамс пред The ​​Sun.

329