Португалия ще бие и в Шотландия


И. Ангелов

Шотландия - Португалия 
Стадион: Хампден Парк, Глазгоу
Дата: 15.10.2024 г. 
Час: 21:45 ч. 

Мачът между Шотландия и Португалия на 15 октомври 2024 г. в Лигата на нациите обещава да бъде напрегнат сблъсък на "Хемпдън Парк" в Глазгоу. Португалия влиза в този двубой като лидер на групата с три победи от три мача, докато Шотландия се намира в трудна ситуация след три поредни загуби, включително от Роналдо и компания. Последната среща между двата отбора миналия месец завърши с драматична победа за Португалия, благодарение на късен гол на Кристиано Роналдо, който вече има над официални 900 попадения в кариерата си.

Шотландия има проблеми със защитата, след като допусна 7 гола в първите три кръга, но в същото време отбеляза 4 срещу силни противници като Португалия и Полша. Въпреки това, серията от четири загуби и едно равенство в последните пет мача не вдъхва оптимизъм за феновете на тима.

От друга страна, Португалия, водена от Роберто Мартинез, разполага с мощна атака, а широчината на техния състав може да бъде ключов фактор в този сблъсък. Те демонстрират стабилност както в защита, така и в нападение, и са считани за фаворити в предстоящия двубой.

Португалия е в много по-добра форма и разполага с повече опции в атакуващ план, което ги прави основен фаворит за победата. Очаква се Шотландия да има трудности в защитата срещу бързите и технични португалски нападатели, но шотландците могат да създадат опасни положения с оглед на атакуващите им способности, показани в последните мачове.

Препоръки:
Победа за Португалия с водещ резултат още на полувремето – Вероятност: висока, с оглед на формата на двата отбора.
Над 2.5 гола в мача – Вероятност: умерена, предвид статистиката на Шотландия и предишните срещи между тези два отбора.

Прогноза: Шотландия - Португалия 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
195