Германия ще спре Нидерландия у дома


И. Ангелов

Германия - Нидерландия 
Стадион: Алианц Арена, Мюнхен 
Дата: 14.10.2024 г. 
Час: 21:45 ч. 

Мачът между Германия и Нидерландия на 14 октомври 2024 г. обещава да бъде решаващ сблъсък за първото място в група 3 на Лига Б от Лигата на нациите. И двата отбора започнаха надпреварата силно, като в първите си срещи победиха с убедителни резултати Унгария и Босна и Херцеговина, вкарвайки по пет гола. След равенството 2:2 във втория кръг, двата отбора влизат в този мач с по 4 точки, което прави сблъсъка още по-напрегнат.

Първата им среща през септември беше зрелищен мач с много възможности и за двата отбора. Нидерландия изравни в последните минути с гол на Дензел Дъмфрис, който оформи крайното 2:2, след като Германия водеше с гол на Кимих.

И Германия, и Нидерландия направиха силни изяви на Евро 2024, като и двата отбора достигнаха полуфиналите, където загубиха съответно от финалистите Англия и Испания.

Мачът между Германия и Нидерландия обещава да бъде наситен с голове. И двата отбора демонстрират силна атака и вече са доказали, че могат да бележат срещу всеки съперник, а и един срещу друг. В последните шест срещи между тези два отбора и двата тима са се разписвали, а и статистиката на отборите показва висока резултатност в тазгодишното издание на Лигата на нациите.

Германия вкара поне по два гола в три от последните си четири мача във всички турнири, докато Нидерландия има серия от 12 мача, в които поне три гола са отбелязани. В същото време, Германия е без някои от ключовите си играчи, включително Марк-Андре тер Щеген, Джамал Мусиала и Кай Хаверц, което може да създаде проблеми за стабилността им в този двубой.

Статистика в състезанието:
Германия: 2 мача, 1 победа, 1 равенство, 0 загуби, 7 гола вкарани, 2 гола допуснати.
Нидерландия: 2 мача, 1 победа, 1 равенство, 0 загуби, 7 гола вкарани, 4 гола допуснати.

Има висока вероятност и двата отбора да отбележат в този двубой. И двете страни демонстрират атакуващ футбол. Предвид отсъствието на ключови играчи за Германия и добрата форма на Нидерландия, домакините ще търсят на първо място възпиране на съперника, а второ по значение ще е достигането на пълен пакет точки.

Прогноза: Германия - Нидерландия 1:1
 
 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
335