Унгария ще отстъпи и на Нидерландия


И. Ангелов

Унгария - Нидерландия 
Стадион: Пушкаш Арена, Будапеща 
Дата: 11.10.2024 г. 
Час: 21:45 ч. 

Унгария все още се опитва да вкара гол след двата изиграни кръга в Лига на нациите този сезон. Тимът стартира катастрофално като отстъпи с 5:0 на Германия, след което може би говорим за поправяне при 0:0 с Босна и Херцеговина през септември.

Нидерландия събра 4 точки и стои наравно с Германия по точки и с по-лоша голова разлика. Тимът се справи с Босна и Херцеговина, след което видяхме вълнуващ равен с германците. 

Както много от двойките в това издание на турнира, тези отбори се срещат за първи път от повече от десетилетие. Последно видяхме мач между тези страни през октомври 2013 г. по пътя на квалификациите за Световната купа, а тогава Нидерландия спечели с 8:1. За последната победа на Унгария над този противник трябва да се върнем повече от 40 години - до октомври 1984 г. 

Сега може и да се твърди, че гостите са в по-добро състояние от победата с осем гола. Въпреки че Аке и Тимбър липсват от отбраната, нападението е в топ форма и оптимално състояние. Здравето е перфектно и от страната на домакините.

Нидерландия има 5 поредни победи срещу Унгария, макар всички те да са били с различни отбори и в различни периоди. В тях гостите вкараха по най-малко 4 гола. Очевидно историята ни посочва убедителен успех на гостите.

Прогноза: Унгария - Нидерландия 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <

Стартови състави

Нидерландия (Роналд Куман)
 
Фербрюген
   
Лихт
Дайк
Дъмфрис
Хато
Гравенберх
Схоутен
Симонс
Райндерс
Гакпо
Броби
Салай
Варга
Собослай
Керкез
Шафер
Наги
Бола
Дардай
Орбан
Балог
   
Дибуш
 
Унгария (Марко Роси)

Прогноза: Унгария - Нидерландия 0:3

398