Младенов: Оставят ли ме ще режа глави!


Н. Гавазов

Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви след мача с Мура тази вечер, че не е нормално „армейците" да отпаднат от отбор като словенския. Както е известно, „армейците" тотално удариха дъното в историята на евромачовете си след като завършиха 1:1 със скромния си противник. Първата среща приключи 0:0 и така българският отбор отпадна от по-нататъшно участие в Лига Европа.

„Причините за загубата са много. Върнете се два месеца и вижте изказванията ми. Тогава ще разберете всичко. Като не вкараш, ще ти вкарат. Какво да ви кажа. Срам ме е да погледна феновете, които дойдоха да подкрепят отбора. Два месеца говоря. Вярно, че след почивката нямахме никакви идеи. Без страст играхме. Дадохме инициативата на противника и не мога да си обясня защо. В ЦСКА повече не може да продължава да се жувурка. Ако трябва нека да се режат глави", заяви Младенов на пресконференция след мача.

„Да си подам оставката? Ще ви кажа нещо, което ме помолиха феновете преди мача. Помолиха ме само едно нещо - да не напускам. Отговорността я поемам аз. Да видяхте класата, която ЦСКА трябва да притежава? Видяхте ли нападател днес? Какво видяхте? Нищо! Пак казвам - оставят ли ме и ще режа глави!", продължи емоционалният наставник на ЦСКА.

„Излишно е да говорим. Само се заблуждаваме, че правим нещо. Утре смятам да се видя с ръководството и да вземем решение какво да правим. Нещата са много лесни и хората на запад ги правят. Само ние не можем. Не е нормално ЦСКА да бъде елиминиран от такъв отбор. Във футбола има закономерности. На терена и извън него и стига вече сме се лъгали", каза още Младенов.

„Това не е моя състав и не е моя отбор. Когато аз си направя отбора тогава. При нас все още селекцията не е приключила. Трябваше отдавна да направим селекцията. Аз не съм видял нито едно от новите попълнения. Не може от едно малко екранче да гледаш някой и да прецениш става или не става. Това не е нормално. Дано тези сега, които ще дойдат да помогнат малко", каза още старши-треньорът на ЦСКА.

„Революция? Кой съм аз? Утре когато ме изгонят нали трябва да си търся работа. Ще въведа ред, но ми трябват хора", завърши специалистът.

 

148