Пробвайте знак Х за Лудогорец - Славия Прага


F.

Лудогорец - Славия Прага
Стадион: "Хювефарма Арена", Разград
Дата: 25.09.2024 г.
Час: 22:00


Лудогорец приема Славия Прага на стадиона в Разград в първа среща и за двата тима от новия формат на основната фаза на Лига Европа. Разградчани ще опитат да стартират с победа, но е по-вероятно това не се случи. Повечето букмейкъри определят гостите от Чехия за фаворит. FTV и Futbolbet съветват читателите си да пробват знак Х.

Бърнард Текпетей е контузен, но това не е новина, като треньорският щаб на Лудогорец вече свикна да се справя без ганайския футболист. Доскорошните български национални Тодор Неделев и Спас Делев не попаднаха сред картотекираните от Лудогорец за предстоящите мачове от същинската фаза на Лига Европа.

"Радващото е, че ще започнем с домакинство. Надявам се да стартираме с добър резултат. Запознати сме със състава на Славия Прага. Изправяме се срещу много агресивен, ръстов отбор. Трябва да внимаваме с техните силни страни и да им противодействаме по най-добрия начин. Имаме идея как ще се случи това. Сега ни предстои европейски двубой. След това имаме мач от вътрешното първенство. Моето желание е да спечелим и повече от 9 точки, но всички противници са трудни", заяви временният наставник на разградчани - Захари Сираков.

Славия Прага започна много силно сезона, но ще бъде без четирима основни футболисти в Разград. Всъщност, трима от тях се контузиха преди известно време, а последната жертва е нигериецът Иго Огбу. Към него имаше голям интерес през лятото, но чешкият клуб отказа да го продаде и той остана. Получи обаче фрактура на лицето в последния мач срещу Виктория Пилзен (3:0) и няма да играе дълго време.

Друг играч с травма е вратарят Индриж Станек, който беше успешно заменен от Антонин Кински. Чешкият национал Томаш Вълчек, който се контузи още в първия кръг на първенството пък няма да играе повече този сезон. Лушак Вролицки, един от талантливите футболисти на Славия Прага, също е аут от сметките за мача с разградчани.

 

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - СЛАВИЯ ПРАГА 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
99