Черно море и Апоел може да не решат спора и след още 90 минути


F.

Черно море - Апоел Беер Шева
Стадион: "Хювефарма Арена", Разград
Дата: 01.08.2024 г.
Час: 20:30


Черно море този път е символичен домакин на Апоел Беер Шева в мач-реванш от втория предварителния кръг на Лига на конференциите. Любопитно е да се отбележи, че и първият мач се игра в България - на стадиона в Ловеч. Но дори сега на реванша Черно море няма да домакинства на "Тича". Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак Х и мачът да отиде в продължения.

След нулевото равенство в Ловеч преди седмица, сега следва нов мач, този път в Разград. Първенството на Израел не е започнало и поради тази причина Апоел Беер Шева остана в България след първия сблъсък с варненци. "Моряците" от своя страна изиграха мача си от шампионата и се наложиха над новака Септември София с 2:0 в морската ни столица. Факторът домакинство обаче ще липсва на Черно море. Макар и в България, Черно море едва ли ще се чувства комфертно на стадиона на Лудогорец.

“Важното е, че дойде тази победа, особено психологически. Не сме направили много промени, ще видим в четвъртък какво ще стане и дали сме запазили сили. Може би Беер Шева леко приеха нещата по-леко, но аз се надявам с нашата публика, колкото може да дойде, да ни подкрепят и да отстраним един отбор, който е традиционен в евротурнирите и да продължим напред", заяви Илиан Илиев след двубоя със Септември.

Добрата новина за треньорът, който е национален селекционер е, че всички играчи се предпазиха от контузии и ще са налични за двубоя срещу Апоел. Като цяло в състава на Черно море не се очакват много промени и дори не е изключено Илиев да заложи на същата 11-ка, без нито една промяна. Илиан Илиев е останал доволен от играчите, като единствено иска от тях да дадат още повече от себе си, за да се поздравят като крайни победители и да продължат напред в евротурнирите.

 

ПРОГНОЗА: ЧЕРНО МОРЕ - АПОЕЛ 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
29