Билети по 15 евро за феновете на Ботев Пд за гостуването на Панатинайкос


F.

Ботев Пловдив стартира процедура по записване на феновете, желаещи да посетят гостуването на тима на гръцкия Панатинайкос в Атина, съобщиха от футболния клуб. Срещата от втория квалификационен кръг на Лига Европа е на 25 юли (четвъртък) от 21:00 часа, като пропуските за двубоя за привържениците на "жълто-черните" ще са на цена от 15 евро. 

От Ботев уточняват, че желаещите да посетят срещата ще трябва да предоставят на клуба три имена и копие от лична карта или паспорт, за да заявят мястото си на трибуните. Билетите за стадиона са поименни спрямо последните промени в закона за посещение на спортни мероприятия в Гърция

Крайният срок за записване е вторник в 18:00 часа. Билетите ще бъдат предоставени на привържениците в деня на мача. 

Междувременно от Панатинайкос обявиха програмата преди двубоя между двата отбора.

Старши треньорът на гръцкия гранд Диего Алонсо и един от футболистите на тима ще дадат пресконференция в сряда от 17:45 часа, а официалната тренировка на Панатинайкос ще започне в 18:30 часа.

Брифингът на наставника на Ботев (Пловдив) Душан Керкез е насрочен за 19:30 часа, а половин час по-късно "канарчетата" ще проведат и своето официално занимание на Олимпийския стадион в Атина. 

20