Ман Юнайтед обърна Омония на гости (видео)


И. Ангелов

Омония Никозия посрещна Манчестър Юнайтед в третия кръг на групите на Лига Европа. Днес домакините водеха до почивката, но с няколко добри смени Тен Хаг обърна срещата в своя полза чрез резервите Рашфорд и Марсиал за крайно 3:2, дори при допуснат гол на гостите в края.

В началото на срещата Бруно намери горната греда на противника преди Омония да поведе в 34-ата минута. Тук Бруно Соуса напредна и намери Ансарифард за 1:0. На почивката Тен Хаг замени Маласия и Санчо с Шоу и Рашфорд, което доведе до резутлат.

В 53-ата минута Рашфорд получи топка на границата на наказателното поле, Роналдо заходи зад него и увлече хората срещу Рашфорд, който стреля фалцово за 1:1. В 62-ата минута и Марсиал замени Бруно, като с първата си изява минута след това той вкара за 2:1 след като Рашфорд с пета отигра за него и нов фалцов удар.

В 78-ата минута Далот намери Роналдо в непосредствена близост до вратата, но той нацели страничния стълб на празна врата. Все пак малко след това в 84-ата минута при атака от ляво Роналдо центрира ниско и Рашфорд завърши за 3:1.

2 минути след това Какулис надигра Далот и центрира добре за Панагиоту, който с мощен удар вкара за крайно 3:2 през Де Хеа.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



471