Янчев: Поне едно положение трябваше да вкараме


Н. Гавазов

Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев бе разочарован след загубата от Бешикташ с 0:1 в мач от първия кръг на груповата фаза на Лига Европа. Халфът заяви, че е трябвало да бъде вкарано поне едно от головите положения в мача. Той не пропусна да похвали вратаря Мболи, който е направил страхотен мач. Както е известно, българския отбор игра достойно срещу турския гранд и загуби с гол в 90 минута, след груба грешка в защитата.

"Не заслужавахме да загубим, играхме много добре, изтървахме 6-7 положения. Получи се невероятен синхрон във всички линии. Ние знаехме силните страни на Бешикташ и ги затворихме добре. Не очаквах преди мача, че ще създадем толкова положения. Но това не е България да изпускаме по 6-7 възможности, наказват те веднага. Държим се великодушно и раздаваме с лека ръка положенията си", каза Тошко Янчев.

"Имахме невероятен Мболи на вратата, който направи голям мач. Публиката бе невероятна в този врящ котел, а атмосферата страхотна. Сега искаме малко спокойствие", завършва капитана на ЦСКА.

 

138