Меси получи 50 000 евро, за да угоди на руски олигарх (видео)


Н. Гавазов

Нападателят на Барселона Лионел Меси е получил 50 000 евро за ролята си в празнуването на рождения ден на руския олигарх Муса Бажев. Както е известно, роденият в Чечня собственик на "Руская платина" отпразнува датата на раждането си в стил от мутренските времена в България, което предизвика много възмущение в социалните мрежи в Русия.

Бажев нае Олимпийския спортен комплекс за 50-годишния си юбилей, на който покани редица знаменитости като Андреа Бочели, Лондонският Кралски симфоничен оркестър, Олимпийския балет на Русия, Филип Киркоров, акробати, артисти и други местни знаменитости.

По-рано олигархът заедно с 12-годишния си син Тимур посети тренировъчната база на Барселона, където записа видео, на което се вижда как рита топка с аржентинеца.

По време на празненството бе показан запис от срещата на Бажев с Меси, а веднага след това бе излъчено поздравлението на аржентинеца към руския олигарх.

Според източника на информацията, нападателят на Барселона е получил 50 000 евро за речта си, която продължи само 20 секунди.

ВИДЕО

126