Взеха книжката на Рашфорд за превишена скорост


И. Ангелов

Съобщава се, че звездата на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е получил забрана да шофира за шест месеца, след като е бил хванат да шофира със 104 мили в час в своя Ролс Ройс за £560 000. Според The ​​Sun, Рашфорд е хванат да кара със 104 мили в час по M60 в Кълинан Блу Шадоу миналия декември.

Изданието добавя, че нападателят на Юнайтед е получил забрана да шофира за половин година и е глобен с £1666. Този инцидент миналия декември идва по-малко от два месеца, след като Рашфорд беше замесен в катастрофа с друг от своите Ролс Ройси - нещо, което го разтърси.

Магистратският съд в Манчестър и Салфорд получи данни, че Рашфорд е бил заловен от патрулна кола BMW под прикритие миналата година. Съобщава се, че английският национал, който се появил да свидетелства чрез видеовръзка, твърдял, че се страхува, че е преследван от превозното средство - което го накарало да ускори. Когато напуснал магистралата, полицаят задействал аварийните светлини на BMW-то си.

Рашфорд, който остана извън състава на Англия за Евро 2024, се завръща в предсезонна подготовка след лятната си ваканция. Продуктът на академията на Червените дяволи може да се включи в подгряващия им мач срещу Рейнджърс в събота следобед.

38