Sky Sports уволни Анди Грей


Н. Гавазов

Знаменитият коментатор на телевизионния канал Sky Sports Анди Грей бе уволнен, след като на ръководството на компанията станаха ясни и други скандални подробности от поведението на бившия национал на Шотландия. Решението за неговото освобождаване бе взето незабавно, като заседанието на ръководството по неговото уволнение е продължило точно пет минути.

Както е известно, Грей попадна миналата седмица в един инцидент, когато си позволи по време на мача Уулвърхемптън - Ливърпул да отправи оскърбителни коментарии по адрес на страничния съдия Сиан Меси, която обвини, че не разбира от засади, като повечето жени.

Капката на търпението обаче е преляла, след като стана ясно, че той се е държал оскърбително и с една от сътрудничките на телеканала Шарлота Джексън и с открити жестове я приканил към сексуален акт. За негово нещастие, една от камерите в коридора на студиото запечатала тази негова наглост.

Сега не е ясно кой ще наследи получаващият 2 милиона паунда годишна заплата шотландец, но със сигурност това ще бъде някой бивш футболист.

 

488