Санчес ще се обърне към съда относно студентката


Н. Гавазов

Нападателят на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес ще се обърне към съда, за да зашити името си от скандала, който избухна в началото на годината. Напомняме, че в първите дни на януари в пресата се появи разказ на 20-годишната студентка Паулина Соберайска за връзката и със Санчес през миналата година.

Според думите на студентката, двамата са се запознали в бар, където чилиецът използвал посредник, за да предложи 500 паунда на момичето за секс с нея. След това сумата била повишена на 1 000 паунда.

В крайна сметка двамата започнали да се срещат, като студентката описва футболиста като весел човек, говорещ странна смесица от английски и испански. Освен това момичето каза, че Санчес "смешно прави стриптийз".

Студентката твърди също така, че престанала да се вижда с Алекис от декември, когато разбрала, че той се намира в отношения и живее под един покрив с чилийската актриса Майта Родригес.

Санчес по-рано реагира на публикацията, назовавайки я "откровена лъжа". Сега става ясно, че адвокатите на футболиста са подготвили документи за даване под съд на студентката. Юристите са на мнение, че Паулина е съчинила историята с идеята да изнудва Санчес.

Футболистът и Манчестър Юнайтед отказват да коментират ситуацията.

 

119