Интер взе своето срещу Фрозиноне (видео)


F.

Интер записа минимален успех с 1:0 при визитата си на борещия се за оцеляване тим на Фрозиноне. Домакините бяха без българския национал Александър Тонев, който не бе в групата за мача. Гостите бяха по-активни, но и играчите на Фрозиноне създадоха голови положения, като при едно, от които Даниел Павлович нацели горната греда след пряк свободен удар.

"Нерадзурите" все пак стигнаха до успеха 15 минути преди края на редовното време, когато Иван Перишич намери по страхотен начин Мауро Икарди в наказателното поле и аржентинецът с глава прониза вратаря за 1:0. Другото, което трябва да се отбележи е, че пет минути след попадението Бланшард си изкара втори жълт картон и остави тима си с човек по-малко в моментите, когато феновете очакваха да се отвърне на удара. Така интригата до края на срещата интрига липсваше, а Интер стигна до важни три точки.

Грандът от Милано е на четвърто място с 58 точки, но това може да се промени, тъй като кръгът в Серия едва сега започва. Фрозиноне остава предпоследен с 27 пункта.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



158